HTML

A negyvenéves férfi

szövegek, versek, én magam

Friss topikok

  • Kollarik: @Foxglove: Köszönöm szépen :) (2015.04.01. 19:43) vers
  • Kollarik: @Foxglove: ;) (2015.02.03. 06:44) Felolvasás
  • Foxglove: Kár, mert lehet, hogy Álomkórásszal közben izgalmas dolgok történnek a Franzstadtban. :( (2015.01.23. 19:31) pár beszéd
  • Kollarik: @Foxglove: Boldog új évet neked is, Foxi! :) (2014.12.31. 23:11) BÚÉK
  • Foxglove: Javíthatatlan vagyok, nem? Akkor viszont: boldog karácsonyt! :) (2014.12.21. 20:24) karácsony

Címkék

Álomkórász

2013.10.10. 06:43 Kollarik

83.

 

 

Ha nem hull ki a haj, talán nincs is baj. Amikor a feleségének hullani kezdett a haja, a fodrász megállapította, hogy túl hosszú, töredezett a vége, le kéne vágni. No nem kopaszra, csak vágni kell belőle, hogy újra egészségesen nőhessen.

            Amikor megismerte, melírozva volt a haja, és rövidre vágva viselte. Aztán elhagyta a melírozást, és megnövesztette hosszúra, nőiesre. Addig is szép volt a felesége, de attól kezdve kihívóan szép lett. Egy szép, magas nő, hosszú szőkésbarna hajjal. Aztán ennek a szép hosszú hajnak töredezni kezdett a vége. A fodrásznő levágta. Vagyis megigazította. Csinált neki egy divatos frizurát. Semmi feltűnő, semmi kihívó. Csak épp ő nem ismerte meg. Hazajött a felesége a fodrásztól, és egy másik nő jött haza. Ez persze túlzás. Nem másik nő, csak másik haj. Egy haj, amely hullott, ezért ritkították, s nem hullott tovább.

            Nem csak ezért lett új akkoriban a felesége. Másként kezdett öltözni is. A hivatalban elvárták a kiskosztümöt, de talán ő is elvárta magától. Minden reggel gondosan öltözött, amit korábban is mindig megtett, csak korábban csempészett egy kis lezserséget a ruházatába, elrejtett benne valami szokatlant, olyat, ami nem feltétlenül illett össze, de nála összeillett, ahogy összeillik az édes a savanyúval a keleti konyhában, a chili a csokoládéval vagy a sós vaj a karamellával. Csak tudni kell hordani. A kiskosztümmel nem illik össze semmi. Legalábbis nála nem illett össze. Kiskosztüm, szép ing, körömcipő. A hivatalban napi nyolc órában nemcsak dolgozni kell, de reprezentálni is. Napi nyolc órában, tízben, tizenkettőben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kollarik.blog.hu/api/trackback/id/tr155561401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása